Het Transportmanagementsysteem van Descartes

Een groot aantal zendingen, via verschillende modaliteiten en een verscheidenheid aan vervoerders. Als internationale verlader heeft u er dagelijks mee te maken. En dat zijn dus ook veel vervoersopdrachten, statusmeldingen, ontvangstbevestigingen, facturen en vragen.

Vaak zoveel dat u het totaaloverzicht door de waan van de dag uit het oog verliest. Uw klanten stellen steeds meer eisen aan informatievoorziening. Terwijl u ook de kosten onder controle moet houden. Een onmogelijke opgave.

Zo lijkt het!


De transportmanagementoplossing van Descartes
helpt u overzicht te krijgen en kosten te verlagen. Het plannen, beheren en optimaliseren van al uw zendingen gaat volledig automatisch via één druk op de knop.

Selecteren van de meest optimale carrier op basis van prijs, snelheid en beschikbaarheid. Mogelijke consolidaties en inzicht in de kosten. De boeking is volledig geautomatiseerd. Volledig inzicht in u zendingen, niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw klanten. Facturen worden gecontroleerd, u betaalt dus nooit te veel.

En de vervoerder krijgt op tijd betaald. Genereren van managementrapportages na afloop. Beoordelen van carriers op vastgestelde kpi's. Met een transportmanagementsysteem van Descartes heeft u een compleetdashboard voor overzicht en controle.

Kostenverlaging of service verhoging?
Dit hoeft geen keuze te zijn.

Meer informatie over Transport Management vindt u op: https://www.descartes.com/nl/oplossingen/transportmanagement